Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Η ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟ

Ψάχνουν όλοι, το πρόσωπο-αποκάλυψη, αυτής της σεζόν και κάποιες ιέρειες της τηλεκριτικής -σε απευθείας σύνδεση- σπεύδουν να δώσουν Οσκαρ και εύσημα, σε κάτι Ψινάκηδες, Ευγενίες, Ζέτες και συναφή κομπαρσάκια, που απλώς, στραφτάλισαν μες τη χρονιά.. Μικρές, ασήμαντες λάμψεις από καθρεφτάκια, στον ήλιο.

Πόσο λάθος, αγαπητοί τηλεθεατές και ξέρω ότι συμφωνείτε μαζί μου.

Το αστέρι -για να μην πω, ο ήλιος ο ίδιος- φέτος ήταν ένα, μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο.

Φρενίτιδα -επιπέδου Αλίκης- μόνο ένα πλάσμα προκάλεσε.



Το μοναχικό σκληρό αγόρι, με την εσπρεσιέρα!



ΘΕΡΙΖΕΙ Η ΛΑΤΣΙΟΜΑΝΙΑ

Ο άντρας ο σωστός, ο γρανιτένιος, που δε δίστασε ν αποχωριστεί εν μια νυκτί, μ ένα απλό μέιλ, την απόλυτη φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών, την Καρυάτιδα, όπως την απεκάλεσε χθες ο Ζουράρις, στην εκλεκτή κ. Γιαρκιά, βάζοντας με πυγμή, ΤΕΛΟΣ, σε μια ευτυχισμένη σχέση. (που δεν υπήρξε ποτέ, λένε στο κακό διαδίκτυο).

Ο Κριός με Τοξότη, με τα υπέρκομψα sur mesure κοστούμια και το τσακίρικο βλέμμα, που λέει τόσα και μάλιστα μπροστά στον φακό, όσα ποτέ κανένα αρσενικό δε διανοήθηκε, όχι να πεί, ούτε καν να υπονοήσει..

Που διδάχθηκε, πώς φέρονται σε μια γυναίκα, εξασκούμενος όχι μόνο στις συμφοιτήτριές του, στην ΑΣΟΕΕ, στο φλερτ με Ρηγίτισες στα στενά των Εξαρχείων και στις συναδέλφους της Επιτροπής Ευρωπαικών Κοινοτήτων στις Βρυξέλες, αλλά και οδηγώντας ταξί, δουλεύοντας σε μπαρ και βοηθώντας σε εταιρείες παραγωγής.

Που φαίνεται ότι ξέρει πολλά, χωρίς να το επιδεικνύει, γιατί ξέρει -ως λαικό παιδί του κάμπου- ότι οι εμπειρίες, οι γνώσεις, η πείρα, ούτως η άλλως, διαποτίζουν το βλέμμα, τις κινήσεις, τις λιγοστές μα καίριες κουβέντες του. (τύπου ''10'', ''9'', ''6''.)

Οι άντρες, δε μιλούν πολύ, ούτε δείχνουν τα συναισθήματά τους, ούτε χαριεντίζονται, ούτε πλασάρουν τα ταλέντα τους, απλώς παγιδεύουν το θήραμα, χωρίς αυτό να το καταλάβει.



Ετσι πέσαμε όλες, (μαζί με την αθώα και ευκολόπιστη Ζέτα) φέτος, θύματα της πιο επικίνδυνα ύπουλης και χαμηλόφωνης, τηλεγοητείας.

Ο εργένης που αγαπήσαμε.(γιατί ακόμη και μια Μενεγάκη, κάποιος μπορεί να μην τη θέλει).

Ο κριτής που μας καθήλωσε.(γιατί δεν κωλώνει να καταβροχθίσει ένα χρησιμοποιημένο, από τη Μαγγίρα, γλειφιτζούρι και δε διστάζει να σουτάρει κάθε θρασεία μπουμπούκα, που νομίζει ότι μπορεί να αυθαιρετεί, συναντώντας κρυφίως Μπούτους και βάζοντας, μυστικά, υπογραφές).

Ο διευθυντής που μας τρόμαξε.(''έκοψε'' ο Ψαλιδοχέρης, τόσα σίριαλ, σε χρόνο ρεκόρ, αφήνοντας δεκάδες εργαζόμενους χωρίς δουλειά.)

Ο αριστοκράτης Λαρισαίος, με τα δυο πρόσωπα, τη μιά Ντένης τρομερός και την άλλη, πονηρόφατσα με συνεχή υπονοούμενα (και με όλα του τα βίτσια, εστιασμένα στο 15-44!)



Ο σταχανοβίτης, που έφτυσε αίμα στο ΜΕΓΚΑ, δίπλα στον... τύραννο Καλημέρη, αλλά τώρα να, είναι απείρως δημοφιλέστερος του άχρωμου Τζόνι.

Ο Επαναστάτης Ποπολάρος, που καταπιέστηκε ατον ΑΛΦΑ, από τον δικτάτορα Χατζηνικολάου και την κυκλοθυμία του, αλλά τώρα να, ποιος νοιάζεται για τον Ν.Χ, όλες τον Λάτσιο ονειρεύονται, αυτός έχει στρατό από Λατσίτσες, όχι ο άλλος.

Απόψε το βράδι, ο ένας θάναι παρέα με τον Πάγκαλο κι ο άλλος (θα κάνει πρόβες) με τη Ζέτα !!!




Αρα? Ποιός είναι ο καλός και ο τυχερός?



ΥΓ. Αγαπητέ Γιάννη, τα γράφω όλα αυτά, γιατί δεν πρόκειται ΠΟΤΕ, να επιστρέψω σε παλιά λημέρια, στα οποία συνυπήρξαμε, φίλοι ή ''αντίπαλοι'', άρα, μπορώ να λέω, χωρίς ενδοιασμούς, ό,τι πιστεύω, χωρίς τον κίνδυνο να ''χρεωθώ'', λόγω συμφερόντων, στην μιά ή στην άλλη πλευρά. Τώρα, που ο σταρ, είσαι εσύ, θα υποστείς το σχόλιό μου, από τη θέση της τηλεθεάτριας, μεν, της υποψιασμένης δε.

Επειδή όμως σε ξέρω καλά, είμαι σίγουρη, ότι αυτό που ζεις, (και που κάνει την Ελένη, μια θαμπή τηλεπερσόνα, δίπλα σου) είναι αυτό που, πραγματικά, μια ζωή ήθελες...

Και σου πάει πολύ, Γιάννη !!!