Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Πορτογαλία, Κροατία, Μολδαβία έβγαλαν τα τραγούδια τους...

Η Filipa Azevedo, θα ερμηνεύσει για την Πορτογαλία το "'Há dias assim'" (Υπάρχουν μέρες, όπως) και ήταν ουσιαστικά επιλογή των επιτροπών, στις οποίες ήρθε πρώτη, ενώ στην επιλογή του κοινού ήταν μόλις... τέταρτη. Μετά τις δύο καλές τελευταίες συμμετοχές της, η Πορτογαλία φαίνεται πως θα γυρίσει πάλι στις τελευταίες θέσεις του διαγωνισμού...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ



Στην Κροατία, νικήτριες είναι οι Feminnem, με το τραγούδι “Leko je sve”, που επικράτησαν τόσο στις ψήφους των τηλεθεατών, όσο και σε αυτές της κριτικής επιτροπής. Για το γυναικείο συγκρότημα, αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία τους στον μουσικό διαγωνισμό, καθώς το 2005 εκπροσώπησαν την Βοσνία-Ερζεγοβίνη με το χορευτικό τραγούδι “Call me”, τερματίζοντας στην 14η θέση. Η φετινή τους όμως συμμετοχή, σε μια γιουροβίζιον με τα χειρότερα ίσως τραγούδια της δεκαετίας, ίσως βάλει πλώρη ακόμη και για την πρώτη τριάδα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ



Τη Μολδαβία θα εκπροσωπήσει το τραγούδι ''Run away'' από τους Sunstroke Project & Olia Tira. Πρόκειται για ποπ-χορευτικό τραγούδι και ίσως έχει πιθανότητες να περάσει στον τελικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ