Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε μαζί με την Oriflame...

την Παγκόσμια Ημέρα Επικοινωνίας & Προσέγγισης Νέων Μελών της εταιρίας!


Η Δέσποινα Βανδή, πρόσωπο της Oriflame για το 2010, γιόρτασε μαζί μας, σε Αθήνα και Κύπρο, την παγκόσμια ημέρα Επικοινωνίας και Προσέγγισης Nέων Mελών της Oriflame που γιορτάζεται σε όλες τις χώρες του κόσμου στις 26 Φεβρουαρίου!

Λαμπερή και χαμογελαστή όπως πάντα, η Δέσποινα βρέθηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στο εμπορικό κέντρο My Mall της Λεμεσού και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο The Mall Athens, όπου την υποδέχτηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Κωνσταντίνος Μαρινάκης. Φορώντας στο λαιμό της ένα εντυπωσιακό κολιέ με το χρυσό «Ο» της Oriflame, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη από τον οίκο «Lalaounis», δοκίμασε τα νέα προϊόντα, φωτογραφήθηκε με τα μέλη μας και μοίρασε χαμόγελα και αυτόγραφα στους θαυμαστές της. Τέλος, τα «μαγικά» χέρια του Γιάννη Αγγελάκη, make-up artist της Oriflame στην Κύπρο, ανανέωσαν το μακιγιάζ της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Η Δέσποινα Βανδή είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συνεργασία μας καθώς τα φυσικά καλλυντικά της Oriflame ταιριάζουν απόλυτα με τον υγιεινό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει. Μαζί, ετοιμάζουμε πολλές ακόμη εκπλήξεις τους επόμενους μήνες!

(gr.oriflame.com)