Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην τρίτη θέση των ευρωπαϊκών στοιχημάτων η Ελλάδα για τη γιουροβίζιον! Οπα!..

Κι ενώ η ΕΡΤ αφήνει να φουντώνουν τα σενάρια που βγάζει ο καθένας για τη σειρά κατάταξης ων τραγουδιών σε κοινό και επιτροπή (λες και το κάνει επίτηδες για να υπάρχει μπάχαλο και να φουντώνουν τα τηλεπαράθυρα) κι εκόμη δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα τελικά αποτελέσματα (η μόνη κρατική τηλεόραση σε όλη την Ευρώπη!!!!!), η ελληνική συμμετοχή φαίνεται πως ακολουθεί τη δυναμική των προηγούμενών μας εκπροσώπων και πριν καλά καλά ακουστεί στους ξένους ανέβηκε ψηλά σε όλα τα γραφεία στοιχημάτων!




Ετσι, το "Οπα" του Γιώργου Αλκαίου φιγουράρει στην τρίτη θέση, πίσω απο τη Νορβηγία (που και πάλι φέτος σίγουρα θα παίξει ψηλά) και την Αρμενία. Κάνε κλικ στο http://www.oddschecker.com/specials/tv/eurovision για αναλυτική παρουσίαση σε όλα τα γραφεία στοιχημάτων.


Είναι πάντως εντυπωσιακό το οτι οι ξένοι (γιατι μιλάμε για τα γραφεία-εταιρείες στοιχημάτων του εξωτερικού), κάθε χρόνο απο το 2001, "παίζουν" την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις κι αυτό για δύο λόγους: Αφενός γιατί οι έλληνες απανταχού της ...γης, ποντάρουν και τζογάρουν κι αφετέρου γιατί οι συμμετοχές μας κρίνονται ανταγωνιστικές για τη γιουροβίζιον. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, οτι τις δύο χρονιές που πήγαμε χάλια αυτή τη δεκαετία (το 2002 με Ρακιτζή και το 2003 με Μαντώ), οι "στοιχηματζήδες" το είχαν προβλέψει απο την αρχή, βάζοντάς τους στις τελευταίες θέσεις.


Το οτι ο Αλκαίος έχει καταφέρει λίγες ώρες μετά τη νίκη του να ανέβει στην τριάδα των στοιχημάτων, σημαίνει πολλά. Οχι βέβαια οτι πάει για πρωτιά, αλλά οτι δεν θα "ναυαγήσει" παρά τις Κασσάνδρες που απο χτες βγάζουν τη χολή τους. Οι ξένοι άλλωστε είναι που θα μας κρίνουν κι όχι εμείς (που ενώ τον ψηφίσαμε και θα... ξεσαλώνουμε όλο το καλοκαίρι με το τραγούδι στα κλαμπ, τώρα βρίσκουμε το "άκουσμα" τριτοκοσμικό και σκυλάδικο!).