Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο... "Γιώργος" και ο πορνοστάρ!


Οτι ο Ιαν Σκοτ είναι ο ..."ακέφαλος" (δεν φαίνεται όλως τυχαίως πουθενά) συμπρωταγωνιστής στην τσόντα της Τζούλιας, είναι γνωστό -και εξακριβωμένο απο το πρωί. Οτι όμως έγινε κάτι τουλάχιστον... παράξενο στο άρθρο με τα στοιχεία του στη wikipedia, σας το αποκαλύπτουμε εμείς αμέσως τώρα... Μέχρι και το απόγευμα λοιπόν, στη σχετική ανάρτηση με το βιογραφικό του που υπάρχει στη μεγαλύτερη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια, την "wikipedia", όπως θα δείτε και στη φωτό που ακολουθεί (πατήστε πάνω να μεγαλώσει), αναφέρεται ξεκάθαρα οτι η τελευταία παραγωγή πορνό στην οποία πρωταγωνίστησε μέσα στο 2010, είναι η τσόντα με την... Τζούλια Αλεξανδράτου!


Απο τη στιγμή όμως που το blogspot "bp", αποκάλυψε τη σχετική σελίδα -και μετά απο λίγη ώρα- η τελευταία πρόταση απο το βιογραφικό του πορνοστάρ που αφορούσε στη... συνεργασία του με τη Τζούλια, συμπτωματικά αφαιρέθηκε! Αν ψάξετε τώρα στην wikipedia με το όνομάτου και βρείτε τη σελίδα του βιογραφικού του, θα δείτε οτι η αναφορά στη Τζούλια, "έκανε... φτερά"!


Η' λοιπόν κάποιοι, άρον-άρον, έσβησαν αυτό το στοιχείο που αποδεικνύει οτι ο πορνοστάρ Ιαν Σκοτ είναι ο... "Γιώργος", ο σύντροφος της μιας "συνεύρεσης" όπως τον βάφτισe η Τζούλια στο STAR, ή κάποιοι απλά θέλησαν να κάνουν πλάκα και πρόσθεσαν αυτό το στοιχείο στην wikipedia, η οποία άλλωστε συντάσσεται απο χρήστες του ίντερνετ, που μετά την πλάκα που έκαναν απλώς απέσυραν την ανάρτηση...