Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Στα δικαστήρια πάει την ΕΣΗΕΑ η Τσιμιτσιλή!


Απορρίφθηκε για άλλη μια φορά η αίτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Βάσιας Λόη για να γίνουν μέλη της ΕΣΗΕΑ... Η δημοσιογράφος Σταματίνα Τσιμτσιλή σύμφωνα με τις πληροφορίες του noumerologio.com πρόκειται να κινηθεί δικαστικά καθώς θεωρεί ότι η ΕΣΗΕΑ την "έκοψε" για τρίτη φορά χωρίς να υπάρχει καμία δικαιολογία.


Η γνωστή παρουσιάστρια είχε προσπαθήσει για πρώτη φορά να γίνει μέλος της ΕΣΗΕΑ όταν παρουσίαζε εκπομπή μαγειρικής στο Alter και παράλληλα ήταν δημοσιογράφος της εκπομπής "Μπλα μπλα", αλλά η ένωση της αρνήθηκε γιατί θεώρησε ότι δεν κάνει δημοσιογραφική δουλειά.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει παραστεί δυο φορές στο μικτό ορκωτό ενώ η τελευταία της αίτηση απορρίφθηκε μετά από ψηφοφορία με 39 ψήφους κατά και 11 υπέρ.Αγαπητή ΕΣΗΕΑ θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι στους "κόλπους" σου έχεις άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με δημοσιογραφία.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι δημοσιογράφος,έχει κάνει διεθνές ρεπορτάζ, έχει ΤΣΠΕΑΘ και η εκπομπή της έχει γίνει αποδεκτή από μεγάλο μέρος των τηλεθεατών.Δεν υπάρχουν δυο ειδών δημοσιογράφοι στην Ελλάδα! Εκτός και αν πρέπει όλοι να έχουμε μπάρμπα στην Κορώνη...

(απο noumerologio.gr)