Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Τους... ξενέρωσε ο Τότσικας!


Εφαγαν τα μούτρα τους με καλεσμένο τον Τότσικα στο "Μες την καλή χαρά"! Ο νεαρός ηθοποιός, που μάλλον την έχει δει τουλάχιστον Τζακ Νίκολσον, τους έσπασε τα νεύρα με την παγωμάρα και την αδιαφορία του, αλλά και την άρνησή του να απαντήσει σε οτιδήποτε άλλο πέρα απο την παράσταση στην οποία συμμετέχει, με αποτέλεσμα η Χρηστίδου εκνευρισμένη να του πει "όλο ναι-όχι, ναι-όχι απαντάς βρε Απόστολε. Δεν βοηθάς καθόλου..."!


Ο Απόστολος -Τζακ Νίκολσον- Τότσικας, ανάμεσα στα άλλα είπε οτι έχει κάνει "μ**κίες" όταν ήταν μικρός, οτι δεν μπορεί να σχολιάσει την τηλεόραση γιατι βλέπει μόνο... nova, οτι θέλει να μιλάει μόνο για τη δουλειά του (!), οτι δεν θέλει να μιλήσει για την προσωπική του ζωή (σε ερώτηση για την αγαπημένη του και γνωστή φωτογράφο Ρ.Ρέβη απάντησε "περιμένετε απο μένα να σας απαντήσω γιαυτό;!!!"), οτι δεν του αρέσει ο Ρέμος και άλλα τέτοια!

Η Γερμανού με την παρέα της, μάλλον πέρασαν δύσκολα με την ξινίλα του Απόστολου και μετάνιωσαν την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισαν να τον καλέσουν. Ισως γιαυτό και τον έκοψαν άρον-άρον, αφού πρώτα ο Τότσικας άδειασε ακόμα και την παρουσιάστρια λέγοντας οτι ούτε το Chart Show που εκείνη παρουσιάζει δεν έχει δει πέρα απο "πολύ λίγο στην πρώτη εκπομπή"...