Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

"Εκλεψαν" και τη... Ρούλα!


Ευχαριστούμε τα blogs εκείνα, που για άλλη μια φορά ανεβάζουν απο το Stop Kare Μια αποκλειστική είδηση, μετά μάλιστα απο πολλές ώρες (στη συγκεκριμένη περίπτωση μετά απο σχεδόν μια μέρα!) και την παρουσιάζουν σαν δική τους, αφού δεν μπαίνουν καν στον κόπο να αναφέρουν την πηγή τους. Τα ευχαριστούμε γιατί πραγματικά καταλαβαίνουμε πώς κάνουν όλο το παιχνίδι της αναπαραγωγής, δίχως ίχνος επιβεβαίωσης του ρεπορτάζ που διαβάζουν αλλού, αφού με το να μην αναφέρουν την πηγή το παίρνουν "πάνω τους" και το οικειοποιούνται!


Εμείς εδώ, μπορεί να μην "κοκορευόμαστε" για τη συχνότητα που βάζουμε κείμενα, αλλά τουλάχιστον βγάζουμε δικά μας θέματα. Οχι συνέχεια και καθημερινά, αλλά τουλάχιστον όταν "ανεβάζουμε" κάτι απο κάπου αλλού, γράφουμε την πηγή μας, ακόμη κι αν δίνουμε και συνέχεια με δικό μας ρεπορτάζ.

Για την ιστορία λοιπόν να αναφέρουμε οτι αυτή τη φορά, άλλα blogs "δανείστηκαν" κι έκαναν "δικό τους" σήμερα, το χθεσινό μας ρεπορτάζ με πληροφορίες που θέλουν τη Ρούλα Κορομηλά να παρουσιάζει τα τηλεοπτικά βραβεία "Πρόσωπα - TV Εθνος" μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Την επόμενη φορά παιδιά, μαζί με τα ...ευχαριστήρια μας, θα δημοσιεύσουμε και τα blogs που "δανείζονται" δίχως να αναφέρουν πηγή. Και επαναλαμβάνουμε, δεν το κάνουμε γιατί θιχτήκαμε, αλλά γιατί απο κάτι τέτοια φαίνεται πόσο πολύ τσεκάρουν κάποιοι τις πληροφορίες που υπάρχουν κατα εκατοντάδες στο δίκτυο. Αν είναι να κοτσάρουμε στα blogs οτι βρίσκουμε μπροστά μας, τότε θα ευτελίσουμε κάθε αξία που έχουμε όλοι μαζί σαν blogs. Τουλάχιστον αν γράφουμε την πηγή μας, η δημοσίευση αποδίδεται σε αυτόν που έχει κάνει ρεπορτάζ.


Stop Kare