Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Νίκη Κάρτσωνα: Μα γιατί επιμένει?


Τελικά όσα Σάββατα και αν περάσουν , όσο και αν έχω όλη την καλή διάθεση να πειστώ για το αντίθετο , δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο η Νίκη Κάρτσωνα κάνει τηλεόραση.


Είναι τόσο αντιπαθής και τόσο ψυχρή παγοκολώνα που με τίποτα δεν μπορεί να σε καθηλώσει στο δέκτη σου. Έτσι εξηγείται και το για πιο λόγο αυτή η εκπομπή που παρουσιάζει , δεν ξεπερνάει σχεδόν ποτέ το ...3 τοις εκατό! Βέβαια δεν πρόκειται για τη μοναδική αποτυχημένη προσπάθεια για τη Νίκη. Ότι μα ότι και αν έχει κάνει στη μικρή οθόνη , έχει στεφθεί με την απόλυτη αποτυχία , και αν δεν είχε καλές δημόσιες σχέσεις η Κάρτσωνα σίγουρα δεν θα έκανε τηλεόραση αυτή τη στιγμή.


Τώρα που το καλοσκέφτομαι , ίσως να είναι η Κάρτσωνα ο λόγος που δεν πήγε καλά και το περίφημο τηλεπαιχνίδι " Ο τροχός της τύχης!" Σίγουρα θα θυμάστε την μεγάλη αυτή επιτυχία της τηλεόρασης που τη δεκαετία του 90 μας καθήλωνε στον ΑΝΤ1 κάθε απόγευμα. Αυτό είδε το Μέγκα και είπε να αγοράσει τα δικαιώματα και να πάρει στα λιμέρια του το παιχνίδι. Με άλλον παρουσιαστή και με την Νίκη Κάρτσωνα να ανοίγει τα τετράγωνα με τα κρυμμένα γράμματα! Το παιχνίδι δεν πήγε καλά , και το Μέγκα απογοητεύτηκε. Ε , η αλήθεια είναι πως η Κάρτσωνα δεν έκανε ούτε γι αυτό...


Δεν πειράζει , δεν είμαστε όλοι ίσα και όμοια...