Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Μενεγάκη – Λάτσιος ξανά μαζί;


Οργιάζουν οι φήμες ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είναι ξανά μαζί! Μετά από την είδηση για το χωρισμό του ζευγαριού μέσω του δελτίου τύπου που εξέδωσαν από κοινού, έρχεται να σκάσει σαν βόμβα η έντονη φημολογία ότι Μενεγάκη - Λάτσιος τα ξαναβρήκαν και οδεύουν προς την επανασύνδεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι Μενεγάκη - Λάτσιος θα περάσουν μαζί τις διακοπές του Πάσχα στην Κέρκυρα. Έχουν κλείσει σουίτα στο Corfu Palace και απ’ ό,τι φαίνεται, μας δουλεύουν κανονικά.. Τις προάλλες φάγανε μαζί στην Κηφισιά και ξαφνικά μαθαίνουμε πως θα κάνουν μαζί και Πάσχα. Τότε το δελτίο τύπου για τον χωρισμό τους και όλον αυτό τον τεράστιο θόρυβο τι τον ήθελαν; Μήπως όλα αυτά έγιναν απλώς για να ανέβουν ξανά τα νούμερα τηλεθέασης της Μενεγάκη που τον τελευταίο καιρό είχαν πέσει επικίνδυνα;

Η είδηση της επανασύνδεσης μεταδόθηκε από το Θέμα. Πριν λίγες μέρες το ζευγάρι(;) είχε εκδώσει νέο δελτίο τύπου αυτή το φορά προς το ALTER για τις φωτογραφίες των παιδιών τους. Τελικά φαίνεται ότι αρχίζουν να επιβεβαιώνονται όσοι πίστευαν από την αρχή ότι όλα αυτά είναι στημένα ή ότι Μενεγάκη-Λάτσιος βρίσκονται σε λευκό γάμο.

(www.fimes.gr)