Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Στο νοσοκομείο η Αντζελα...


Τους δικούς της ανθρώπους ανησύχησε χθες το βράδυ η Άντζελα Δημητρίου αφού ένας έντονος πόνος στο στήθος της ανάγκασε να πάει εσπευσμένα σο νοσοκομείο. Η τραγουδίστρια καθώς βρισκόταν στην πίστα στο νυχτερινό κέντρο "7ος Ουρανός" στο οποίο εμφανίζεται ένιωσε ξαφνικά έντονους πόνους στο στήθος της, αλλά σαν γνήσια... επαγγελματίας περίμενε μέχρι να ολοκληρώσει το πρώτο της πρόγραμμα και μετά να πάει στο νοσοκομείο.


Όση ώρα βρισκόταν στο καμαρίνι της, οι πόνοι δεν έλεγαν να φύγουν γι αυτό και ζήτησε από τον επιχειρηματία να πάει στο νοσοκομείο μη μπορώντας να βγάλει εις πέρας το πρόγραμμα της. Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε σε γνωστό νοσοκομείο των βορείων προαστίων, όπου έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να δουν οι γιατροί τι είχε. Βέβαια οι δικοί της άνθρωποι ανησύχισαν όπως ήταν φυσικό και γι αυτό από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό της.
Οι γιατροί είπαν στην Άντζελα πως ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και πως οι πόνοι ίσως να ήταν αποτέλεσμα του στρες και του άγχους. Από σήμερα το βράδυ η Άντζελα Δημητρίου θα συνεχίσει κανονικά τις εμφανίσεις της στο μαγαζί όπου εμφανίζεται.
(απο panoramapress.gr)