Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ανατροπές απο την AGB! Τι έγινε χθες...


Ανατροπές και... σπαζοκεφαλιές απο το ραβασάκι της AGB για χθες Τρίτη:


Η Τσαπανίδου περνάει άνετα πρώτη και με διαφορά τα κλασικά πρωινάδικα! Με 17,1% στο σύνολο (αλλά κάτω του 10% στα νεανικά κοινά), αφήνει πίσω της τη Μενεγάκη που έκανε 15,7% (αλλά πρώτη στα νεανικά με 23,5%). Μια ανάσα πίσω της οι Καραμέρος-Χαριτάτος με 15,6% (νεανικά 16,6%) και μετά η πεντάδα του MEGA με 14,9% (αλλά πάνω απο τον ΑΝΤ1 στα νεανικά με 17,3%).

Στους πιο πρωινούς η κατάσταση δεν άλλαξε δραματικά. Μάχη για την πρώτη θέση ανάμεσα σε Παπαδάκη και Καμπουράκη-Οικονομέα με μόλις 0,8% διαφορά υπέρ του "γερόλυκου", αλλά και μάχη για την τρίτη θέση με Αυτιά να περνάει οριακά τους υπο μετακόμιση της ΕΡΤ, με 0,6% διαφορά. Ακολουθεί η Μελέτη (σταθερά πρώτη στα νεανικά) και χαμηλά Λάμπρου-Παπαβασιλείου με εμφανή πτώση στο σύνολο και στα νεανικά σε σχέση με τις τελευταίες μέρες.

Το μεσημέρι... θριαμβεύει ο Ρώμας! "Καφέ της χαράς" και... χιλιοστή επανάληψη "Κωνσταντίνου και Ελένης", προτιμήθηκαν περισσότερο απο της... Τζούλιας τα καμώματα τόσο στο σύνολο (με 10 μονάδες διαφορά!), όσο και στα νεανικά! Η Λαμπίρη με δεύτερη μέρα Τζουλιάδας έπεσε στο 12,9% κι ακόμα πιο πίσω η... ξεφουσκωμένη πλέον Σκορδά με 11,4% και η... τελευταία Καραβάτου πάλι κάτω απο τη βάση με 9,1%. Ανέβηκε πάντως η Λόη με την "στροφή" στα κοινωνικά θέματα κι ένα 11,3%. Οσο για την Μπήλιω, πάλι διψήφια με 11,1% δείχνει... στροφή στην ποιότητα.

Το απόγευμα, τα ...φαντάσματα της Τατιάνας έκαναν ένα 20,1%, η παρέα του Μουτσινά έφτασε κοντά στη βάση με 9,1%, ενώ... βουτιά έκαναν πάλι οι Φώτης και Μαρία στο 7,2%. Στη ζώνη αυτή ένα απο τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά νούμερα της μέρας με τη "Ζωή μιας άλλης" που έπιασε... 55,5% (και 47,4% στα νεανικά)! Και τα "Μυστικά της Εδέμ" στα ύψη, με ένα 46%...

Στα δελτία, εντυπωσιάζει το... ναυάγιο του ΑΝΤ1 με 7,7%. Πρώτο το MEGA που άγγιξε το...28%, μετά ο ΑΛΤΕΡ με 17,7% και το Star 10,6% (στα νεανικά 19%).

Οσο για το βράδυ, ο Λάκης άλωσε τη ζώνη με 53,7%, ενώ το ναυάγιο του ΑΝΤ1 συνεχίστηκε (έφτασε και στο 4,1% στο prime time...), με εξαίρεση τους "Ράδιο Αρβύλα", που συνεχίζουν καταπληκτικά με 20,8% (και 29,1% στα νεανικά!)

Συμπέρασμα: ο κόσμος θέλει γέλιο και όχι... γελοίους!