Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ο Ψωμόπουλος στον Μάκη?


Έχει βουίξει ο τόπος ότι ο Χρήστος Ψωμόπουλος, ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, θα είναι σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Η μάλλον , θα είναι καλεσμένος ΚΑΙ στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και αυτό γιατι νωρίτερα τον είδαμε και στο Super Star της Χριστίνας Λαμπρίρη.
Ο Χρήστος Ψωμόπουλος έχει βαλθεί σε μιά μάχη προκειμένου να σώσει την αγαπημένη του από τον υπόκοσμο και τα βλοσυρά άτομα που έχει μπλέξει, και προσπαθεί να την ξελασπώσει από όλα τα καλά , παρακαλώντας της να γυρίσει σπίτι της και στην οικογένεια της. Μάλιστα στην εκπομπή της Λαμπρίρη , είπε πως έχει τακτική επικοινωνία με τους γονείς της Τζούλιας, προκειμένου να συνεννοούνται για το πως θα γλιτώσουν το κορίτσι από όλους αυτούς που την εκμεταλλεύονται

Πληροφορίες όμως θέλουν την Τζούλια να είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη από το ενδεχόμενο της αποψινής παρουσίας του πρώην καλού της στην εκπομπή Ζούγκλα και φαίνεται να φοβάται για το τι πρόκειται να αποκαλύψει για εκείνη ο Χρήστος Ψωμόπουλος. Σίγουρα πάντως το τσίρκο που είδαμε σήμερα στο Super Star , θα συνεχιστεί και αύριο.


Σύντομα και στην πόλη σας!