Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΙΣΗΜΟ! Χώρισαν Μενεγάκη-Λάτσιος. Εβγαλαν ανακοίνωση!


Πόσα σοκ να αντέξει η ελληνική σόου μπιζ σήμερα!!! Μετά το σκάνδαλο του xfactor, ακόμα μια βόμβα μεγατόνων έσκασε! Ομως το stopkare σας το είχε πεί έστω και σαν κουίζ εδώ και μια εβδομάδα!


Γιάννης Λάτσιος-Ελένη Μενεγάκη, χώρισαν! Και μάλιστα με επίσημη κοινή ανακοίνωση!!!

Διαβάστε την:


"Μελίσσια 29/01/2010

Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα, αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους. Γιάννης Λάτσιος-Ελένη Μενεγάκη"

Τί γράψαμε στο stopkare μια εβδομάδα πριν:

Είναι ξανθιά, με τέλεια στημένο το προφίλ της. Παντρεμένη και μητέρα. Εδώ και μήνες όμως ο φαινομενικά άψογος γάμος της , περνάει κρίση. Το διαζύγιο έχει ήδη μπει μπροστά, ωστόσο καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμα, καθώς τόσο εκείνη όσο και εκείνος, κοιτάνε πάνω απ΄όλα την επαγγελματική τους εικόνα. Ωστόσο , και οι δύο κάνουν τη ζωή τους. Εκείνη με επιχειρηματία, εκείνος με πιτσιρίκες. Όταν αποκαλυφθούν τα ονόματα, η είδηση θα συζητιέται μήνες, και θα σημάνει την αντίστροφή μέτρηση για το ξεγύμνωμα και των δύο που χρόνια τώρα υποδύονται τέλεια τους ρόλους τους.