Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ολα του γάμου δύσκολα, και ο Λιάγκας...

Είναι που δεν θέλει να μιλάει καθόλου αυτό το παιδί... Φαντάσου κιόλας να ήθελε, μέχρι και τι βρακί θα φόραγε τη μέρα του γάμου θα μας έλεγε. Επειδή όμως ο Γιώργος Λιάγκας, δεν θέλει να μιλάει καθόλου για τα προσωπικά του όπως άλλωστε έχει δηλώσει και άλλες φορές στο παρελθόν, μας είπε μόνο τα εξής... Σημειώστε:

Παντρεύεται 20 Ιουνίου , ημέρα Κυριακή πρώτον γιατί είναι πιο φθηνά και δεύτερον για να μπορούν όλοι οι καλεσμένοι που θα έχουν φύγει για weekend να προλάβουν να γυρίσουν ώστε να παραστούν στο γάμο-γεγονός.

Το νυφικό της νύφης δεν ξέρει πως θα είναι, αλλά θα είναι του σχεδιαστή Νικόλα απο τη συμπρωτεύουσα, ενώ η Φαίη, έχει ραντεβού στη Θεσσαλονίκη αυτό ή το άλλο σαββατοκύριακό για πρόβα νυφικού. Δεν μας είπε πιο σαββατοκύριακό ακριβώς, για να μήν έχει πρόβλημα η Φαίη με τις κάμερες που θα σπεύσουν στο αεροδρόμιο ή και στο ατελιέ του μόδιστρου για να την καταγράψουν.

Επίσης μάθαμε πως ακόμα δεν έχει κάνει γονατιστός πρόταση γάμου, αλλά πως ψάχνει το ιδανικό μονόπετρο, πως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει το τραγούδι του γάμου, αλλά θα είναι κάτι σε ιταλικό που αρέσει στη Φαίη, πως κουμπάρος θα είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, και πως μέσα στον χώρο κάμερες δεν θα έχει, θα έχει απο έξω, γιατί μην ξεχνάτε ο Γιώργος και η Φαίη, είναι άνθρωποι ταπεινοί που δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα και να ασχολούνται οι άλλοι με τα προσωπικά τους.

Γι αυτό ακριβώς το λόγο, ο Γιώργος θα έχει δική του κάμερα μέσα στο χώρο της τελετής και της δεξίωσης η οποία θα καταγράφει τα πάντα, και μετά το υλικό αυτό θα το προωθήσει όπως είπε στα κανάλια και τους δημοσιογράφους. Κάνει άλλωστε-όπως με δυσκολία πάντα είπε- καί... αρχισυνταξία στο πως θα καλυφθεί ο γάμος!

Α, να μη ξεχάσω, θα έχει και μπουφέ έξω απο την εκκλησία για ρεπόρτερς και κάμερες...

ΟΥΦ !Κουράστηκα! Κι όλα αυτά τα είπε μέσα σε 3 λεπτά στο Star, φανταστείτε, να ήθελε να μιλήσει και να μας... αποκαλύψει κιόλας το αγόρι πώς θα είναι ο γάμος του! Ολα αυτά δε, τέσσερις μήνες πριν την τελετή! Αλήθεια, αφού ο γάμος θα είναι ανοιχτός, θα καλέσει και την Χειλουδάκη;