Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η νέα τραγουδίστρια Χαρούλα Αλεξίου, διαγωνίζεται στο x factor!


Μια νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια, η Χαρούλα Αλεξίου, εμφανίστηκε απόψε στο x factor! Ο Μουρατίδης την έκρινε λέγοντας οτι το τραγούδι έχει μια δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού, δίχως κανένα δραματικό στοιχείο! Ηταν το τραγούδι "οι φίλοι μου χαράματα"!...

Μα έχει τρελαθεί εντελώς ο απίστευτα εριστικός απόψε Μουρατίδης, που αντί να μαζευτεί λιγάκι, λέει οτιδήποτε μπορεί για να εκνευρίσει, προκαλέσει, φέρει ένταση και δημιουργήσει κόντρα; Ενας απο τους... πρωτομάστορες του "στησίματος" του παιχνιδιού απο τη Sony, έχει γίνει προφανώς απόψε η αιχμή του δόρατος της δισκογραφικής κατά του Θεοφάνους! Δεν είναι μόνο η φαιδρή κριτική που έκανε στην Πωλίνα (που ερμήνευσε το τραγούδι της Αλεξίου), αλλά και νωρίτερα η καυστική και γεμάτη εμπάθεια κριτική που έκανε στη Νίνι, στην οποία είπε οτι... φωνάζει και στριγγλίζει όταν τραγουδάει, για εντυπωσιασμό!!! Κοίτα ποιος μιλάει για... εντυπωσιασμό!

Και κάτι άλλο: Αφού μαζεύεστε στα σπίτια σας κύριοι κριτές και σχολιάζετε μαζί με τη Μαρινέλλα και την Αλεξίου τους παίκτες του ταλεντ σόου (όπως είπαν Θεοφάνους και Μουρατίδης), γιατί δεν τις φέρνετε να κάνουν τους κριτές στο xfactor; Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον και ουσία!

Θα... πηδηχτούμε απ'το παράθυρο με αυτά που ακούμε και βλέπουμε απόψε!!!