Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Stop Kare!!!

Δείτε τι είχαμε γράψει την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ αμέσως μετά το xfactor. Σήμερα η καταγγελία της δισκογραφικής εταιρίας Sony Music επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μας:

Για πρώτη φορά ίσως ή μάλλον να πω από τις λίγες, για να μην είμαι άδικος, ένας κριτής ανατρέπει το έως τώρα στημένο παιχνίδι (το xfactor εννοείται) και δίνει στην εξέλιξη του show αντικειμενική υπόσταση.

Ήταν ολοφάνερο ότι η εντολή είχε δοθεί άνωθεν... "Θα βγάλουμε την Ήβη νικήτρια" είχε πει ο "Θεός"...
Ευτυχώς ο Γιώργος Θεοφάνους απέδειξε ότι είναι "αθεόφοβος" και κόντρα στις επιταγές είπε το προφανές για όλους. "Θέλω να μείνει η Νίνι".

Επιτέλους κάποιος δείχνει ότι δεν παίζει με τη νοημοσύνη του κοινού. Αφού δεν υπάρχει σύγκριση. Λίγο μας τα χάλασε όταν πήγε να διακαιολογηθεί και άρχισε αυτά τα μελό τύπου "Το παιδί αυτό δίνει μεγάλο αγώνα...Ήρθε το παιδί της" και όλα αυτά τα "συγκινητικά". Μας ξενέρωσες με αυτό Γιώργο. Η δικαιολογία θα έπρεπε να είναι μόνο μία και σαφής "Η Νίνη είναι καλύτερη τραγουδίστρια" Τέλος!
Όσο για το στημένο του πράγματος... ευτυχώς που η παραγωγή δεν κλείνει τα μικρόφωνα και ο ...αντισυμβατικός Μουρατίδης λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας είπε στην διπλανή του Γκαγκάκη, που η κακομοίρα τόλμησε να του πει ότι θα ψηφίσει τη Νίνι για να μείνει..."Ούτε να το διανοηθείς".
Δυστυχώς για σας κύριοι Μουρατίδη και Λεβέντη, ευτυχώς για μας, δεν το διανοήθηκε μόνο η Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά και ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο καλύτερος πάντα πρέπει να κερδίζει και αφού οι κανόνες του παιχνιδιού δίνουν σε εσάς το δικαίωμα να αποφασίζετε τουλάχιστον αποφασίστε τοον καλύτερο.Και ανάμεσα σε Ήβη και Νίνι, ε πως να το κάνουμε...η Νίνι είναι μακράν καλύτερη................
(Είχε αναρτηθεί το Σάββατο στις 12.37 π.μ)