Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Σύσκεψη στα γραφεία της Μενεγάκη για την εκπομπή της Δευτέρας...


Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής θα μαζευτούν οι συνεργάτες και συντελεστές της Μενεγάκη στα γραφεία της εκπομπής της, τα οποία δεν βρίσκονται στην Κάτζα, σε σύσκεψη για την εκπομπή της Δευτέρας. Καλεσμένος θα είναι ο στυλίστας του next top model Τάσος Σωφρονίου. Ομως... το βασικό θέμα θα είναι φυσικά άλλο! Η ίδια έχει αποφασίσει να μην κάνει εκπομπή-μονόλογο για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή, αλλά να παρουσιάσει μια κανονική "κλασική¨ εκπομπή. Φυσικά και θα αναφερθεί στα όσα ακολούθησαν την ανακοίνωση για το χωρισμό της και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, δεν θα έχει απολογητικό ύφος αλλά θα είναι κοφτή και περιεκτική, ζητώντας να προστατευτούν τα παιδιά της απο δημοσιεύματα που ενδεχομένως θίγουν την ίδια ή τον Γιάννη Λάτσιο.

Παράλληλα, θα προσπαθήσει να μιλήσει στην "καρδιά" της νοικοκυράς, λέγοντας οτι ποτέ δεν έκρυψε τίποτα απο τη ζωή της, τον έρωτα, το γάμο, τις εγκυμοσύνες και τις γεννήσεις, όπως και τις βαφτίσεις των τριών παιδιών της και δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί μαζί με τους τηλεθεατές της καί αυτή τη δύσκολη στιγμή της. "Μαζί στα όμορφα, μαζί και στα δύσκολα" θα πει. "Ποτέ δεν προσπάθησα να κρυφτώ, ποτέ δεν θα μπορούσα να σας πω ψέματα" αναμένεται να αναφέρει πολλές φορές. Ενδεχομένως να υπάρξει και συγκίνηση, όπως επίσης και έντονη φόρτιση ως προς τα όσα βλέπουν πλεον το φως της δημοσιότητας "Καλύτερα όσοι δεν ξέρουν τί συμβαίνει, να μην μιλούν", αναμένεται να πει. Θα το κάνει στην έναρξη της εκπομπής, ενώ θα κλείσει την εκπομπή λέγοντας πάλι μια απο τις γνωστές της "διφορούμενες" ατάκες προς πολλούς αποδέκτες, λέγοντας καί στο φινάλε προς τους τηλεθεατές οτι "μαζί τους όλα είναι καλύτερα"...

Κατα τη διάρκεια της εκπομπής, θα περιοριστεί σε διάφορες μικρές ατάκες για το θέμα, ενώ στα ζώδια θα σταθεί στις προβλέψεις των επόμενων ημερών για το δικό της ωροσκόπιο, σχολιάζοντας καί την πανσέληνο που προηγήθηκε το Σαββατοκύριακο και πόσο την ταλαιπώρησε...

Είναι δε σχεδόν σίγουρο οτι τα μέλη του πάνελ της, θα αναφερθούν σε σχόλια, δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που θα έχουν παίξει απο την Παρασκευή μέχρι και εκείνη την ώρα, σχολιάζοντάς τα με πιο σκληρή διάθεση αλλά η Μενεγάκη, αφού βέβαια ρίξουν τα βέλη τους, θα τους σταματήσει.

Σίγουρα δεν θα είναι μια αυθόρμητη εμφάνιση. Το έχει προετοιμάσει και το έχει επεξεργαστεί εδώ και πολύ καιρό. Γνώριζε απο την πρώτη στιγμή τί θα επακολουθούσε μόλις γινόταν (απο την ίδια μάλιστα και τον Λάτσιο) γνωστός ο χωρισμός. Και ξέρει με κάθε λεπτομέρεια τί και πώς θα το πεί. Κάθε λέξη που θα χρησιμοποιήσει, ακόμη κι αν μοιάζει να βγαίνει εκείνη τη στιγμή, βρίσκεται εδώ και καιρό στο μυαλό της.

Τίποτα δεν θα ειπωθεί τυχαία και τίποτα δεν θα ειπωθεί απο άλλους, αν δεν έχει την απόλυτη συγκατάθεσή της εκ των προτέρων. Απο την Παρασκευή το βράδυ έχει έρθει πολλές φορές σε τηλεφωνική επαφή με την αρχισυντάκτριά της (και δεξί της χέρι) Ελένη Γιαλαλή, ενώ συνομιλεί τακτικά και με δύο στενούς της συνεργάτες. Ολοι πάντως οι στενοί συνεργάτες της απο την εκπομπή, την έχουν πάρει τηλέφωνο, ή της έχουν στείλει μηνύματα στο κινητό, εκφράζοντάς της την συμπαράστασή τους.