Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Οταν η... διαπλοκή γίνεται συνέντευξη!


Φώτης και Μαρία είπαν να δώσουν συνέντευξη! Και προφανώς ο δημοσιογράφος που... κατάφερε να κάνει τη συνέντευξη, δυσκολεύτηκε να τους πείσει. Οχι μόνο γιατί είναι... όλη μέρα μαζί στο γραφείο του καναλιού, αφού ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος που έκανε τη συνέντευξη, είναι και... συνεργάτης τους στην τηλεοπτική εκπομπή, αλλά και γιατί προφανώς έχουν και τις... χειρότερες προσωπικές σχέσεις! Τόσο που είναι κολλητός τους, εδώ και χρόνια!

Ετσι λοιπόν, μιλώντας με... δυσκολία στον κολλητό τους, είπαν -και κυρίως γράφτηκαν- ακριβώς αυτά που ήθελαν να "περάσουν" όχι φυσικά στους αναγνώστες, αλλά στην "πιάτσα". Ετσι μάθαμε λοιπόν τους λόγους για τους οποίους αποχώρησαν απο την ομάδα τους η Καρποντίνη και (κάποιος) Πάρις, (αλήθεια έφυγαν κάποιοι; ούτε που το είχαμε πάρει χαμπάρι) και οτι για την "φυγή" αυτών των δύο δεν έφταιγαν οι παρουσιαστές. Ακόμη μάθαμε, ή μάλλον καταλάβαμε, οτι οι σχέσεις του Φώτη και της Μαρίας με όοοολους τους σταθμούς είναι άψογη (δηλαδή ακόμη και με τον Αλφα) κι ότι είπαμε ψωμί κι αλάτι! Τόσο, που ρίχνουν και... προτάσεις για εκπομπή στην πολύ πρωινή ζώνη! Απλή σκέψη: Αν το "καρφί" για πολύ πρωινή ζώνη πήγαινε κάπου, μάλλον το δίδυμο δεν είναι τόσο αφελές να νομίζει οτι το Star θα αλλάξει τη Μελέτη με κάτι που τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια δεν κάνει επιτυχία. Αρα; Ποιός σταθμός τραβάει ζόρι σε αυτή ζώνη; Μα ο Αλφα!

Απο την άλλη, δια της ατόπου απαγωγής, σου λένε πρωινάδικο έχουμε κάνει, βραδινό έχουμε κάνει, απογευματινό δοκιμάσαμε, πώς θα ξαναμπούμε στο παιχνίδι; Φυσικά βρίσκοντας... ενδιαφέρουσα την πολύ πρωινή ζώνη! Αντε παιδιά κι αν δοκιμάσετε κι εκεί και δεν σας "κάτσει", υπάρχει και η... μεταμεσονύχτια ζώνη. Εκεί στα τηλεμάρκετινγκ! Ασχημα θα είναι; Δουλίτσα να υπάρχει...

Πάντως, μπράβο στον Πουλόπουλο, που δυσκολεύτηκε τόσο πολύ να πείσει για να του δώσουν συνέντευξη οι φίλοι και προϊστάμενοί του!