Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Δελτίο ειδήσεων........


Για Δεύτερη μέρα σήμερα το δελτίο του STAR ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στο χωρισμό Λάτσιου-Μενεγάκη. Απόλυτα φυσιολογικό και πετυχημένο, όπως φάνηκε και από τα χτεσινά νούμερα.

Tο χτεσινό δελτίο του STAR ήρθε πρώτο σε τηλεθέαση με ποσοστό που άγγιξε το 30%, αφήνοντας κατά πολύ πίσω το δεύτερο MEGA (και μάλιστα στο σύνολο).

Πάντως, το κανάλι δείχνει ότι έχει ρεπορτάζ. Πολλά από όσα ακούστηκαν σας τα έχουμε και εμείς μεταφέρει. Το κουβάρι θα ξετυλιχθεί. Οι ίδιοι (Λάτσιος-Μενεγάκη) το προκάλεσαν. Γνωρίζουμε ήδη πολλά και θα μάθουμε ακόμη περισσότερα.

Η παραλία της Άνδρου Άχλας , που ανέφερε ο Μάλλης στο STAR, είναι το μέρος όπου η Μενεγάκη γνώρισε τον νέο της έρωτα.Το επιβεβαιώνουμε και εμείς πλήρως. Αν δείτε προηγούμενή μας ανάρτηση είχαμε γράψει για κοσμοπολίτικο νησί.

Είναι καιρός να αρχίσουμε να λέμε...εμείς ήδη το έχουμε κάνει με πολλές λεπτομέρειες...έχουμε φωτογραφήσει και τους δύο "εραστές".

Α, όσον αφορά στη γυναίκα από τον ΑΝΤ1, υπενθυμίζουμε ότι δεν έχει εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες ποτέ...


Υ.Γ: Η παρουσιάστρια του δελτίου του STAR χτες ήταν πολύ καλή. Σήμερα μας απογοήτευσε. Μήπως σήμερα δεν είχε στο ακουστικό της τον Μαλέλλη...;;;Ή απλά βαριότανε.