Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Η εκδίκηση της Ρούλας!

Δεν μένει η Ρούλα Κορομηλά όπως όλα δείχνουν στην Κάντζα.
Εδώ και καιρό δέχεται πισώπλατα μαχαιρώματα κι όσα χαρτιά έχει πετάξει στο τραπέζι της τα έχουν κάψει... Είναι κρίμα αλλά αυτή είναι η ωμή αλήθεια για αυτό και στις τελευταίες της εισηγήσεις δεν διστάζει να προτείνει πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις και κλυδωνισμούς!
Στην αρχή της σεζόν Είχε την ευθύνη του πρωινού "Πάνω στην ώρα". Δεν πήγε καλά οι Γερμανοί την απομάκρυναν.
Πάνε και δεν πάνε οι "Δέστε τους" σε μια ώρα που είναι υψηλού ανταγωνισμού...της βάζουν κι από πάνω έναν ουρανοκατέβατο Γερμανό για επόπτη στο απογευματινό!! Συντάσσει και μια έκθεση- φωτιά στον Μάινους που καίει τη Ρούλα πάρε άλλο ένα χτύπημα.
Φέρνει η Ρούλα τον Καρβέλα και τον Κότσιρα ...καταφέρνουν να τους ξενερώσουν και να την κάνουν με ελαφρά... Το τάλεντ σόου αλλάζει τίτλο και μετονομάζεται : "Χρεώστε το στη Ρούλα"! Μιλάμε για κανονικό πόλεμο.

Η Ρουλα Κορομηλά που λήγει το συμβόλαιό της το Φεβρουάριο φαίνεται πλέον πως δεν έχει θέση στο κανάλι. Για αυτό και κάνει την "ηρωική της έξοδο" με πρόταση που παρασύρει και τον άσπονδο εχθρό της Ελένη Μενεγάκη. Έχω βρει φρέσκο κόνσεπτ που θα αντικαταστήσει τον "καφέ της Ελένης" φθηνότερο και ανταγωνιστικότερο είπε. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο... ακόμη κι όταν εσύ δεν έχεις θέση στο τραπέζι σου φτάνει που θα δεις τον άλλο να το τρώει!