Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Δελτίο Σταρ:Ελένη Μενεγάκη -Γιάννης Λάτσιος: Επισόδειο δεύτερο


Για δεύτερη μέρα το δελτίο ειδήσεων του Σταρ, αφιερώνει όλη του τη θεματολογία του στον μέγα χωρισμό του ζεύγους. Και είναι λογικό αν λάβει κανείς υπόψιν ότι το χθεσινό δελτίο χάρη στην είδηση βόμβα, κατάφερε να ξεσκαλώσει από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και να ξεπεράσει το 15 τοις εκατό, στον γενικό μέσο όρο, κάτι που έχει να συμβεί πολύ καιρό. Έτσι λοιπόν σήμερα, η Ελένη Τσαγκά, με το ντεκολτέ έξω όπως συνήθως, έχει υποδεχτεί στα παράθυρα του δελτίου , τον αρχιστυντάκτη της Μελέτη, τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη που ξέρει την Ελένη από τα πρώτα της βήματα, τον διευθυντή σύνταξης του ΟΚ , Νίκο Γεωργιάδη , ενώ από το πρωί , καραούλι έχουν στήσει κάμερες και παπαράτσι, έξω από το σπίτι του πρώην ζεύγους Λάτσιου Μενεγάκη.


Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι τα συνεχή φιλεράκια που διαφημίζουν από την αρχή του δελτίου τον εθνικό μας χωρισμό , αλλά και η τρομολαγνική μουσική που ντύνει τα βίντεο!
Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, πάλι , άθελα του καίει την Ελένη Μενεγάκη λέγοντας πως εκτός από τα πολλά λεφτά που πάντα ονειρευόταν να κάνει η Ελένη και την πετυχημένη καριέρα , ήθελε να κάνει και οικογένεια, ενώ παραδέχεται πως του πέρασε από το μυαλό ότι αυτός ο χωρισμός μπορεί να είναι και μούφα , για να ανέβουν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της Ελένης. Έκλεισε δε το σκεπτικό του λέγοντας πως όλο αυτό που γίνεται από εχθές, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης , τα έκτακτα τεύχη περιοδικών αλλά και την ανακοίνωση τύπου του ζεύγους που ζητάνε σεβασμό από αυτούς που φώναζαν πρώτους να καταγράψουν γάμους και βαφτίσια, είναι τουλάχιστον γελοίο.